Healing Code Privé Sessies of Webinar

Leer in 4 sessies met behulp van uw handen genezende liefde te sturen naar uw cellen en uw lichaamsprocessen. 

Algemeen

De Healing Codes intensiveren de genezing van uw levensstress die is ontstaan door vroegere herinneringen die zijn opgeslagen in uw cellen en genen. Tijdens elke sessie wordt daartoe een speciale Healing Code voor u gemaakt.

Daardoor wordt het leven van alledag vrediger, liefdevoller en gezonder en vergroot uw succes..

Maak altijd de Issues Finder die bij uw situatie past. U kunt in circa 10 minuten een test maken. De uitslag is vaak verrassend en altijd verhelderend.

Voor begeleidng kunt kiezen uit:

Niet bekend met het fenomeen Webinar? Klik hier voor een korte uitleg.

Individuele sessies

Hoe werkt het

 • U kunt zich het beste opgeven via e-mail (wij zijn vaak telefonisch in gesprek).
 • Wij nemen daarna per e-mail contact met u op voor een afspraak en nadere instructies.
 • Een behandeling bestaat in het totaal uit vier (telefonische) sessies van 30 tot 45 minuten.
 • De eerste sessie kan naar wens een persoonlijke ontmoeting zijn en duurt gewoonlijk circa een uur.
  (praktisch gezien is dit afhankelijk van de afstand van uw woonplaats tot Zutphen, die keuze is aan u).
 • De sessies twee tot en met vier zijn telefonisch of voor het buitenland via een Skype verbinding.
 • Wij nemen voor elke sessie contact met u op, op de afgesproken datum en tijd.
 • E-mail ondersteuning voor uw vragen of opmerkingen tussen de sessies in.

De kosten
De kosten per sessie bedragen: € 70,- inclusief BTW. Bij vooruit betaling van vier sessies bedragen de kosten € 240,- inclusief 21% BTW.

Behandeling is ook mogelijk als u in het buitenland woont.

Mail voor contact >>

Deelnemen aan een Webinar

Wij organiseren regelmatig een veertien daags Webinar via Internet waarin wij werken met de Healing Code. Dit als alternatief voor de individuele sessies. De werking van de code wint aan kracht wanneer die in groepsverband wordt gecreëerd en daarna wordt toegepast.

Deelname aan een Webinar is goedkoper en een goed alternatief om kennis te maken met de werking van de Healing Code. De Webinar sessies zijn in grote lijnen hetzelfde als met de individuele benadering. Echter nu in een groep. Achter uw eigen computer.

Hoe ziet zo'n Webinar eruit
Hier in het kort de verschillende stappen:

 • Wij beginnen met een algemene code waaraan iedereen kan deelnemen. Dit om als groep goed op elkaar af te stemmen.
 • Daarna volgt een nadere uitleg van de werking van de Healing Code door Annet. U kunt via de Chat functie vragen stellen.
 • Beantwoording van via de van tevoren per e-mail binnengekomen vragen.
 • Beantwoording van via de Chat binnengekomen vragen.
 • Annet maakt tot slot een speciale Groep Healing Code.

Hoe lang duurt een Webinar
Elk Webinar duur ongeveer een uur met mogelijk soms een korte uitloop als er nog veel vragen beantwoord moeten worden. Vragen die niet beantwoord kunnen worden tijdens het Webinar in verband met de tijd, worden na afloop via de e-mail aan u persoonlijk alsnog beantwoord.

Noodzakelijke voorzieningen
Waar u ook maar ter wereld bent, u kunt altijd via het internet deelnemen aan dit Webinar. Het is niet nodig om over een webcam of microfoon te beschikken. Wel over een koptelefoon, oortjes of luidsprekers verbonden met uw computer of laptop. Beschikt u over een laptop, tablet of smartphone dan is een en ander gewoonlijk standaard ingebouwd.

Wanneer en hoe laat
Het geheel bestaat uit vier sessie met een frequentie van eens in de veertien dagen.
De data vallen gewoonlijk alle op vrijdag.
Op alle dagen starten wij om 13.00 uur.

Diverse zaken

 • Annet, gecertificeerd Healing Code Practitioner start elke keer met een universele code, houdt een inleiding over de vele aspecten van de Healing Code en creëert in elk Webinar een Groeps Healing Code, die een geldigheid heeft van veertien dagen.
 • Dick heeft de technische leiding over de uitzending en verzamelt de via de Chat binnengekomen vragen.
 • Deelnemers kunnen van te voren vragen stellen per e-mail. Ook tijdens het Webinar kunnen vragen worden gesteld, maar dan via de Chat functie.
 • U heeft geen rechtstreeks contact met de andere deelnemers. Maar u kunt wel op hen reageren via de Chat.
  De kontakten lopen via Annet.

Kosten
De kosten bedragen voor deze serie van vier sessies: € 100, - in totaal. Naar keuze in één of twee (maandelijkse) termijnen van € 50, - te voldoen.

Het aantal plaatsen is telkens beperkt. Abonnees op onze Nieuwsbrief ontvangen automatisch een uitnodiging voor onze Webinars.

Klik op deze link om in te schrijven op het komende webinar

Deelnemen aan een Webinar is ook mogelijk als u in het buitenland woont.

Wat is en hoe werkt een Webinar?

Een webinar is een vorm van 'one-to-many' communicatie. Dit betekent dat een presentator vanuit één locatie een grote en gerichte groep deelnemers online, op veel verschillende plekken in de wereld, via internet bereikt. Interactie tijdens een webinar, is mogelijk en een zeer krachtige aanvulling.

Bij ons kunt u uw vragen vooraf via e-mail stellen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of tijdens het Webinar via de Chat functie.

Hoe gaat dit alles nu precies in z'n werk?

 • U kunt uw deelname vooraf bekend maken door in te schrijven (gewoonlijk door een aankondiging in onze nieuwsbrief). U vult uw (voor)naam en uw e-mailadres in en ontvangt van ons een bevestiging van deelname.
 • In deze bevestiging treft u een knop (Ga naar Webinar) aan waar u op kunt klikken op het moment dat het webinar begint.
 • Mocht u onze bevestiging kwijtraken, geen nood.
  U ontvangt van ons per e-mail nog een herinnering voordat het webinar begint.
 • U moet wel beschikken over een computer, tablet of smartphone en een verbinding met internet. Als u op de knop 'Ga naar het webinar' klikt, vult u uw naam in en uw e-mailadres. Gebruik hiervoor de gegevens (naam en e-mailadres) waarmee u zich heeft opgegeven en klik op inloggen.
 • Wij gebruiken alleen het geluid dus geen beeld. Luidsprekers aan uw computer of een koptelefoon of oortjes zijn dus nodig. Bij een laptop, tablet en smartphone zijn deze normaal gesproken ingebouwd. Wel het geluid even aanzetten natuurlijk.
 • Tijdens het webinar kunt u via de Chat functie (dit wijst de weg vanzelf, maar we leggen dit nog even uit aan het begin van het webinar) uw vragen typen en versturen. Wij verzamelen deze en geven u tijdens het webinar antwoord. Mocht dit in verband met de tijd niet lukken dan sturen wij u het antwoord alsnog per e-mail na afloop van het webinar.

 Klik op deze link om in te schrijven op het komende webinar

Deelnemen aan een Webinar is ook mogelijk als u in het buitenland woont.