• Home
  • Even voorstellen...

Dick Kuyper (1948 - marketing, management & organisatie) en Annet Kuyper-Coppoolse (1951 - hrm en gestalt).

Inmiddels zestigers, leerden elkaar kennen bij Centraal Beheer (Achmea) in de jaren zeventig. Werkten al regelmatig samen voor hun huwelijk. Dick als marketingmanager en Annet als HRM-vrouw. Twee vakgebieden en twee mensen die elkaar nu al jaren uitzonderlijk goed aanvullen. Wij nemen klanten op in ons professionele en menselijke energieveld, zolang wij hen begeleiden.

Dick Kuyper

portret_dick2

Geboren (1948) in Rotterdam en opgegroeid in Amsterdam in de fifties & sixties. In 1965 in Amsterdam bij Centraal Beheer gaan werken; ik heb vanaf mijn zeventiende leiding gegeven. In 1970 verhuisde ik met Centraal Beheer naar Apeldoorn. Volgde opleidingen in commercie en maakte carrière in de marketing & reclame. Samen met Aad Muntz werkte ik ondermeer aan de basis van de bekende 'Even Apeldoorn bellen' campagne en de opzet van de direct writer benadering van de particuliere markt.

Verrijkte Werkervaring/ITIP

Tot de jaren tachtig was ik in mijn werk erg gericht op kennis en op de rationele aspecten van leiderschap. Toen ik wilde weten waarom bepaalde projecten zeer succesvol waren en andere niet, schreef ik me in voor een ervaringsgerichte opleiding met als onderwerp het ‘leiden van groepen’. Ik ontdekte een nieuwe wereld en ben daarna verder gegaan met ruim vier jaar ITIP (Hans Korteweg en Jaap Voight). Deze eerste training, oorspronkelijk bedoeld voor een jaar, groeide, door het enthousiasme van onze groep om nieuwe dingen te leren, uit tot vier en een half jaar en vormde de basis en inspiratie voor het latere ITIP-instituut.

New Economic Agenda

new economic agendaIn '84 bezocht ik een conferentie over The New Economic Agenda, georganiseerd door The Findhorn Community in Schotland. Tijdens deze conferentie ontmoette ik mensen vanuit de hele wereld, die één ding gemeen hadden: veel aandacht voor de mens in relatie tot zijn werk en omgeving. Dardoor raakte ik geïnspireerd door wat mensen bezielt en verlegde mijn carrière doelen.

Job Creation

Na 21 jaar Centraal Beheer trad ik in dienst van Job Creation als projectmanager/adviseur. In dit 2-jarige project draaide het om het adviseren en coachen van ‘starters’. Mensen die een eigen zaak wilden beginnen, om zo een vaak lang gekoesterde wens te realiseren. Het was de crisis van de jaren tachtig met een hoge (jeugd) werkeloosheid. De tijd ook waar het idee opkwam om ouderen te laten wijken voor jongeren op de arbeidsmarkt.

X-Terra Training & Coaching

dick kuijper - portret geschilderd door Martin DusanGeïnspireerd door deze voorbeelden heb ik samen met Annet en een aantal vrienden 'X-Terra, Training & Coaching' opgericht. Door de ziekte van Annet koos ik na een aantal jaren opnieuw voor de 'zekerheid' van een vaste baan. Kreeg contact met Peter Fontijn van de Luteijn Groep in Velp (HRM bureau), zette een aparte afdeling outplacement op en ontwierp en leidde als projectmanager omvangrijke outplacement- en mobiliteitsprojecten. Projecten als bijvoorbeeld Ziekenhuis Rijnstate (fusie), Pelikan Productions (reorganisatie) en van het Stadsziekenhuis in Kampen (plotselinge sluiting).
Portret hiernaast is geschilderd door Martin Dusan, een Amerikaanse schilder wonend in Zutphen.

Coaching/training en volwassenenonderwijs

Naast coaching en training, heb ik ruim 10 jaar computerles gegeven bij ROC Aventus en de Volksuniversiteit in Zutphen. In het bijzonder voor volwassenen. Wat mij inspireert bij het werken met de klanten van Synergy.

Annet Kuyper-Coppoolse

portret_annet

Mijn naam is Annet Kuyper-Coppoolse (1951). Ik heb veertig jaar ervaring in begeleiding en coaching. Als HRM-vrouw, Gestaltherapeut, trainer en loopbaanbegeleidster.
Sinds enkele jaren werk ik met de Healing Code. Ik ben gecertificeerd als Healing Code practitioner; ik help klanten met energetische zelfgenezing. Dit geeft betere resultaten dan ik ooit eerder in mijn leven zag, sneller, eenvoudiger en meer doeltreffend. En blijvend.

Mijn persoonlijke en mijn professionele ontwikkeling zijn hand in hand gegaan. Ik heb sinds mijn puberteit met terugkerende depressies te maken gehad. Jarenlang.
Deze ernstige ziekte heb ik met medicatie en deskundige begeleiding goed onder controle kunnen houden. Maar de werkelijke genezing is begonnen met behulp van de Healing Code. De angst is verdwenen.

Je breekt op je zwakste schakel.  De zwakste schakel is voor iedereen anders en vindt, zeker bij chronische en ernstige ziektes, vaak mede haar oorsprong in cellulaire herinneringen die we mee kregen van de generaties die ons voorgingen.
Met behulp van de Healing Code kunnen ook die lagen worden bereikt en genezen.
 
Je wordt gelukkiger, vrolijker en succesvoller als er evenwicht ontstaat tussen:
•    de relatie met jezelf,
•    die met de ander en
•    die met het grote geheel.
Een gezonde relatie met jezelf is de basis.

Ik creëer tijdens een sessie een speciale code voor je. Voor meer gezondheid, geluk, vrede en succes.
Ik doe dat met aandacht, liefde en inspiratie.