• Home
  • Ervaringen van klanten

Ervaringen van klanten...

Ervaringen van klanten bij Synergy at Work - Zutphen met:

Over de Healing Code

Vanuit de vragen die jij stelde ben ik terug gegaan naar mijn kinder en jeugdtijd
en naar pijnpunten in mijn latere werkzame leven.
De ‘hart’ vragen hebben punten doen herleven, die nog in het bekende oude rugzakje zaten.
Door het herleven ga je het pad op van vergeving, van anderen die jou verdriet hebben gedaan, waar jij zelf anderen verdriet hebt gedaan en niet te vergeten het op orde brengen van mijn relatie met God (Drie-eenheid)
 
Het proces van vergeving heeft geleid tot een herstel in geestelijk dan wel mentaal opzicht.  Boosheid, pijn en spanning zijn enorm terug gebracht met het praktiseren van De Healing Codes, al is het bij mij met een mengvorm van bidden.
Hiervoor is meer genieten, ontspanning en betere relaties met mensen die mij dierbaar zijn terug gekomen, ook de relatie met God is meer levend.
Helaas lijdt mijn lichaam aan de symptomen die bij ALS horen, wat niet wegneemt dat ik in deze fase van mijn leven kwaliteitstijd heb leren kennen en daar iedere dag naar streef.
Mogelijk heeft dit bijgedragen aan de vaststelling dat ALS bij mij niet zeer progressiefs, al leek dat in het begin wel het geval te zijn door snel verlies van functionaliteit van ledematen.
Het is goed dat ik destijds heb gekozen voor praktische ondersteuning voor het bewegend van de de Healing Code en daar maak ik nog elke dag gebruik van.
Peter Jan H.

Ik ben door de Healing Codes op een prachtige wijze uitgekomen bij een verdiepte manier van leven.
Annet wist mij op een invoelende/begripvolle maar vooral liefdevolle wijze te verstaan en hielp mij om de vraagstellingen/blokkades waarmee ik leefde te verwoorden en de diepere verlangens naar heling meer in het bewustzijn te krijgen. Waar vergeving en vertrouwen zo belangrijk zijn, bleken de voor mij uitgezochte Healing Codes zo heilzaam.
Sindsdien is er geen dag voorbij gegaan dat ik de meditatie en stilte momenten zoek en daarbij de universele Healing Code toepas die ik later tegenkwam in het boek van Alex Loyd, De Healing Code.
Ik ben dankbaar voor de begeleiding die ik kreeg van Annet.
Maartje

Ik vind het werken met de Healing Codes heel prettig. De Codes zijn gemakkelijk uit te voeren en kosten niet veel tijd. Toch was het effect heel goed merkbaar: steeds vonden er subtiele wijzigingen plaats op het onderwerp waar ik mee aan de slag was.
Ook nadat ik gestopt was met de Codes, leek het alsof het effect nog steeds doorging.
De begeleiding van Annet heb ik als heel professioneel ervaren. Zij komt heel prettig over, iemand waarbij je je gemakkelijk op je gemak kunt voelen, ook al hadden we alleen maar telefonisch contact.
Het lukt met haar begeleiding heel goed om bij de kern van het probleem te komen.
Ik heb echt een stap voorwaarts gemaakt en sta meer relaxt in het leven.
Lisette

Annet  Kuyper is een integere vakvrouw, die al jaren met veel liefde, inzet en intuïtie haar klanten begeleidt. Door haar grote netwerk en positieve nieuwsgierigheid is zij de Healing Code op het spoor gekomen. Zij heeft enthousiast en met succes de opleiding tot Healing coach gevolgd en afgerond.
 In verband met ongerichte woede aanvallen, alleen voelen en nervositeit heb ik mij de afgelopen drie maanden samen met Annet intensief met de Healing Numbers*) en de Healing Code bezig gehouden.
Annet heeft zes Healing Numbers*) voor mij gevonden:
1Anger elimination;  2.Anger release pent up (opgesloten emoties); 3.Stress elimination-1;4.Stress: Stress elimination-2;5. Gratitude; 6. Love.
Ik heb de oefeningen dagelijks gedaan, ondersteund door meditatie muziek van de ontdekker van de Healing Code zelf, muziek van Bach en oosterse meditatie muziek.
Tijdens deze periode heeft Annet mij geadviseerd deze oefeningen uit te breiden met de Healing Code oefeningen.
 Nu, na 3 maanden ervaar ik positief resultaat. Met mij gaat het goed in velerlei opzicht. Ik voel in relatie tot mensen en ontwikkelingen geen beperkingen. Ik ga met een opgeruimde en positieve zin verder in het leven samen met mijn vrouw, zoons, kleindochters en ieder, die mij lief is. Mijn wantrouwen naar mensen neemt af. Ik voel mij opgewekt en vrij in contacten. Ik sta open voor het nieuwe. Het is verrassend hoe snel de aanpak werkt.
 Ik mediteer aan de hand van wat er op “you tube” verschijnt over de Healing Code.
Ik ga door met de cijferreeksen en de Healing Code.
Mijn leven staat in het teken van solidariteit en verbondenheid. Dat voelt goed.
De aanpak van de Healing Code en Healing Numbers is vrij eenvoudig. Het valt niet te begrijpen en te doorgronden, althans niet door mij. Je hebt als het ware geen grip op de ontwikkeling doordat je er met je verstand niet bij kan. De Code werkt en dat is het geheim. Sta ervoor open en doe er je voordeel mee.”
Bert van Bolderick
oud voorzitter Zilveren Kruis Achmea

*) Healing by Numbers is een methode die bij ons nog in ontwikkeling is.

  Over éénmalige sessies

In het gesprek begonnen we met het concreet maken van mijn vraagstelling; een toekomstbeeld werd in het hier en nu geplaatst, waardoor ik er opeens direct in zit en minder met de toekomst bezig ben.

De kaarten van het transformatiespel en het gesprek daarover leverden mij een verrassende invalshoek op om mezelf meer te laten zien en neer te zetten.
A. v. D.

Over Duo Coaching

Jullie hebben respekt voor mijn proces. De sessies zijn een cadeau.
J. v.d. T.

Jullie faciliteren iemands authenticiteit.
H.F.

Annet en Dick bevraagden, prikkelden en hielpen mij mijn groeiproces, dat ik verwaarloosd had, een nieuwe zet te geven. Zij schuwden niet mij en elkaar bij de les te houden. Ik heb ervan genoten.”
A.W.

Dick, jij wist me vooral met praktische tips, humor en relativeringsvermogen te ondersteunen. En Annet, jij bent meesterlijk in het stellen van de juiste vraag, doordat je sensitief bent en signalen feilloos oppikt. Jullie combi is een succesfactor.
J.v.d.T.

Ik ben teruggekomen bij mijn sterke punten en mijn eigen creativiteit stroomt weer! Ik kan coaching bij jullie sterk aanbevelen (en ik doe dat ook geregeld).
J.T.

Over Workshops

De inhoud van de workshop paste bij mij en bij de anderen als een jas. Terwijl de één al bewustzijn heeft over haar/zijn beperkingen, ontstaat die  bij een ander tijdens de workshop. Bij iedereen vindt een verandering plaats of een oplossing van een persoonlijk dilemma.
P.F.

Een zeer ontspannen dag. Niet alleen veel geleerd maar ook bijzondere mensen leren kennen. Voor iedereen, op welk niveau ook een aanrader.
M.K

Er was een openhartig sfeer en er was “gulheid” in hoe jullie je kennis en ervaring deelden.
L.A.

Over de Maandelijks Nieuwsbrief

Door over het algemeen erg complexe zaken terug te brengen naar een menselijk maat, die wij onszelf sinds onze kindertijd niet meer durven te gunnen, brengen jullie oplossingen binnen handbereik. Niet door problemen te simplificeren, maar door ze terug te brengen tot de kern. Zonder poespas.
M.v.d.B.

Steengoeie onderwerpen, wijsheid en denken op meer dan één niveau.
K.C.