• Home
  • Coaching voor Vakgenoten

Coaching voor Vakgenoten

Vandaag weer eens...Elke klant die op je pad komt is een uitnodiging en een uitdaging. Elke klant doet een beroep op je verdere ontwikkeling. Op een dieper bewustzijn.

Het vak van helper blijft een leven lang inspirerend mits je aandacht blijft houden voor je eigen ontwikkeling. Als je daarin investeert.

Je persoonlijke ontwikkeling is de drager van je effectiviteit en authenticiteit. Een leven lang. Als je gestrest raakt door je werk of in je persoonlijke leven, blijken kennis en vaardigheden vaak tekort te schieten. 

Sommigen cliënten vragen het uiterste van ons kunnen. Sommige fasen in ons persoonlijk leven doen hetzelfde. 

Je komt voor vragen te staan, waarbij je voor een bevredigend antwoord een beroep moet doen op de kennis in je hart, je intuïtie en je lichaamswijsheid. Waar de (onbewuste) stress die in je cellen lig opgeslagen, kan worden opgelost.

Healing Code voor Vakgenoten

‘De Healing Code voor Vakgenoten’ is een weldadige ondersteuning bij je voortgaande persoonlijke bewustwording en verdieping. Het vermindert je (onbewuste) stress en vermeerdert je inspiratie, je mededogen en je liefde voor het vak.

De Healing Codes maken je bewust waar de stresspatronen vandaan komen. Met behulp van een speciaal voor jou gemaakte Healing Code ontstress, genees en ontkracht je vroegere ervaringen (of herinneringen uit de generaties voor je) die je in je leven en werk van alledag de parten spelen.

Zo vind je altijd inspiratie in je werk en houd je meerwaarde voor je klanten.

Neem via de mail contact op voor overleg en om uw wensen duidelijk te maken >>